Har du en blogg

Har du en egen blogg och tycker att vi borde länka till varandra, självklart är det intressant för Reflekterat. Reflekterat är alltid intresserade av att få mer trafik och att synas på andra bloggar.

Bra trafik ger alltid mersmak. Driver du en bra blogg med intressant innehåll så kommer dom säkert att gilla Reflekterat med. Samma sak gäller med besökarna här med. Dom kommer ju endast att klicka på din länk om din sida har något intressant att ge dom.

Känns det nu som om du har en intressant blogg som Reflekterat:s besökare kan gilla. Ta då och lägg upp en länk till Reflekterat och skriv sen en kommentar här under med din blogg url så kommer jag att besöka den så fort jag får tid.

Annonser

4 responses to “Har du en blogg

  1. Hej har en blogg som heter Rosen http://www.leze.se/ Där jag skriver om ADD/NPF http://www.leze.se/addnpf/ m.m. och om lite allt annat som faller mig in :-), har en del adhd/npf länkar på sidan också dels till andra bloggar och till olika föreningar m.m. länkar gärna från min lilla blogg 🙂 välkommen på ett besök Rosie (roleze)

  2. Självklart kan jag tänka mig att byta länk med dig. Ju mer folk som kan besöka oss, ju bättre är det för oss båda. Då får vi lättare ut våra budskap.

  3. Pingback: MediaCreeper övervakar för mig « Reflekterat – Återspegling av samhället

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s