Om Reflekterat

Jag har här tänkt att driva en blogg som kommer att länka till olika sidor på nätet som innehåller information som man kan få en tankeställare av. Jag kommer att skriva precis vad jag tycker och tänker om det och tänker inte ta hänsyn till vad ni eller andra tycker om det. Jag tänker skriva om sådant som folk reflekterar över och sådant som intresserar mig, även ta upp en del galna och roliga saker som hänt.

Då jag läser andra bloggar så kommer jag även att skriva om deras bloggar och vad dom tycker om andra saker som hänt här i världen. Livet kan ju inte bli bättre än så. Att fortsätta att prata om sådant som andra tycker är roligt eller tråkigt eller har berört dom på något sätt.

Jag kommer även att microblogga på twitter, så använder ni twitter så tycker jag att ni ska ta och följa mig där. Det kommer verkligen bli intressant och underhållande läsning.

Man kan hitta ganska mycket att skriva om och diskutera bara genom att läsa de dagligen nyheterna på Aftonbladet samt Expressen. Fast bästa sidan att hitta saker att fundera över är nog VardagsbetraktelserBloggportalen

Annonser