Pengarna tillbaka för Iphone 4

Här är kanske lite intressant information till er som har tänkt att köpa Iphone 4. Själv har jag då inte tänkt mig att köpa någon den närmsta tiden med alla dessa fel det pratas om..

”Apples vd Steve Jobs lovar full returrätt samt gratis telefonskal till kunderna som ska hjälpa mot problemen med företagets nya kassako Iphone 4. Han medger problem, men hävdar att de är begränsade.

– När vi tittar på dessa fakta är det svårt att undgå slutsatsen att det finns ett problem, men det problemet påverkar ett mycket litet antal användare, sade Jobs vid en presskonferens på fredagen i Apples huvudkontor i Kalifornien.

Jobs påpekade att tre miljoner Iphone 4 sålts på tre veckor efter lanseringen den 24 juni i USA, Storbritannien, Frankrike, Tyskland och Japan. Han uppgav att bara 0,55 procent av kunderna ringt Apple för att få hjälp med de antennproblem som rapporterats.”

Läs mera på DN – Dagens Nyheter – Apple: Pengarna tillbaka för Iphone 4

Här finner ni även andra inlägg på Reflekterat – Återspegling av samhället som handlar om Iphone 4

Annonser

2 responses to “Pengarna tillbaka för Iphone 4

  1. Vilka är ”alla dessa fel”? Det är väl endast antennen det pratats om.

    Kalla mig fanboy om du vill, men kolla youtube och se alla andra smartphones som också har ”deathgrips”. Apples miss var väl att göra en fin kant just där, så man kanske tenderar att sätta fingret/handen där oftare än vad man borde.

    • Den har även fel på ”mottagnings stapeln” den visar inte rätt, men som med allt annat nytt så har den sina ”barnsjukdomar” som kommer att ordnas med uppgraderingar som vanligt.. ex i iOS 4.0.1 som redan finns att ladda ner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s