WordPress har haft problem

Som många av er kanske har märkt nu på morgonen så har wordpress legat nere ett bra tag. Vet dock inte hur många timmar det har varit så och visst är det trist när man vill blogga av sig lite på morgonen. Men vissa problem kan man ju inte göra något åt själv.

Nu regnar det som fan utomhus, ja det skulle ju vara illa om det regna inomhus förresten. Men vilket som så blir det inte roligt att cykla till jobbet idag, sitter och funderar på om jag ska ta och sms:a en arbetskamrat och höra med honom om jag kan få åka med. Man vill ju inte komma till jobbet precis genomsur och sen arbeta en hel dag.

Undrar vad som händer idag på jobbet, regnar som fan just nu och då finns det inte så jättemycket att göra. Tror ingen känner för att gå ut och klippa buskar eller klippa gräs i det här vädret faktiskt, men den som överlever dagen får se vad den har att ge.

Ja det får väl räcka för dagen. Måste ju lägga ut ett dagens ordspråk också, kanske borde handla om väder idag. Ta nu och sköt om er alla mina besökare..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s