Nya Iphone 4

Bättre batteritid, bättre skärm och blixt. På måndagen presenterade den nya Iphone-modellen som kommer till Sverige i juli.

– Iphone 4 är den tunnaste pekskärmsmobilen i världen, sa Steve Jobs på presentationen enligt CNN. Steve Jobs presenterade på måndagskvällen den nya Iphone-modellen Iphone 4.

Nya iPhone 4

Telefonen ser ungefär likadan ut som sina föregångare, men både på och under ytan döljer sig en rad förbättringar. Telefonen är 9,3 millimeter vilket gör det 24 procent smalare än föregångaren. Telefonen har kamera både på bak och framsidan, vilket underlättar vad Steve Jobs och Apple menade var presentationens stora höjdpunkt: Videosamtal.

Läs mera här.. Här är nya iPhone 4 eller här Apple presenterar en ny iPhone

Annonser

2 responses to “Nya Iphone 4

  1. Pingback: Tweets som nämner Nya Iphone 4 « Reflekterat – Återspegling av samhället

  2. Gud vad grym den verkar bli, funderar på att försöka beställa den från USA, orkar inte vänta på releasen i Sverige visserligen behöver man säkert amerikansk adress men jag har ett knep för det..
    När jag handlar från USA har jag använt http://www.viadress.com vidarebefodring med paket i några månader nu och jag är väldigt nöjd med dem… Jag använde dem för att handla
    från amazon.com och ebay.com och det funkerar fantastiskt!
    Man registrerar sig gratis på http://www.viadress.com. De ger dig en personlig USA-adress som du kan använda för att handla från vilken shop som helst i USA och sedan vidarebefodrar viadress paketet till ditt land.
    Om USA-shoppen inte accepterar internationella kreditkort så kan viadress även köpa produkterna åt dig utan extra avgift, och sedan vidarebefodra paketet. Du betalar bara för frakten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s