Kolmårdens Djurpark

Idag väntas dåligt väder och en resa till Kolmårdens djurpark som blir mindre rolig i så fall, men man får dock göra det bästa av situationen i så fall. Barnen är uppe sedan ca 45 min tillbaka. Sambon sitter med kaffe koppen i handen och putar ut sin tjocka mage där det ligger en liten tilltänkt.

Nu springer jag mellan datorn och köket, vi håller på att packa allt vi ska ha med oss för dagen, mat och dricka och lite kakor. Barnen är så sugna på att se delfinshowen, även fast dom är där varje år och se den.

Solen börjar skina lite ute nu så det kanske blir en bra dag trors att det är lovat regn och växlande molnighet. Kanske lika bra att ta med regnkläder till barnen ifall himlen öppnar sig. Paraply till oss vuxna kan ju vara bra också.

Barnen har precis ätit en stadig frukost nu då klockan är runt 07:00. En annan sitter och funderar på om man ska ta sig något att äta med, så man inte blir så hungrig på förmiddagen på Kolmården. Vi har med oss potatissallad och köttbullar, det kanske inte är den bästa maten men det får duga för dagen. Barnen har en massa plättar och smörgåsar samt en hel del frukt.

Nu är mitt kaffe slut i koppen och det finns inte mer i bryggaren, kanske dags att börja göra sig själv i ordning för dagen. snöra dom nyinköpta skorna som är tunna och lätta att gå med. Mina gamla var allt för tjocka och tunga för en heldag på Kolmårdens djurpark. Vi kommer ju verkligen få motion idag, undrar hur det kommer att bli för flickvännen som är höggravid och som ska föda barn inom dom närmsta månaderna.

Ta en titt på Kolmårdens djurparks hemsida och se vad det finns för roligt där. Kolmårdens djurpark

Annonser

2 responses to “Kolmårdens Djurpark

  1. Pingback: Tweets som nämner Kolmårdens Djurpark « Reflekterat – Återspegling av samhället -- Topsy.com

  2. Pingback: Kolmårdens djurpark med fackförbundet Kommunal « Reflekterat – Återspegling av samhället

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s