Kolmårdens djurpark med fackförbundet Kommunal

Ja då var vi alla hemma igen, efter att ha varit på kolmårdens djurpark en hel dag, dagen började tidigt med att vi gick upp vid 06:00. Här är morgonens inlägg här på reflekterat. Kolmårdens djurpark.

Dagens började med att vi skulle vara vid busstationen kl 09:00 för att få gratis resa till Kolmårdens djurpark. Allt är ordnat av Kommunal som firar hundra år och bjuder sina medlemmar på en ”familjedag”. Vi kom ut till Kolmården straxt efter 09:30 och fick tyvärr vänta ca 30 minuter på att det skulle öppna. Det bara kom mer och mer folk som trängdes för att komma så nära ingången som möjligt. Alla vill visst vara först in, som tur var så stod vi ganska långt fram så när dom väl började släppa in folket så tog det inte många minuter innan vi var inne.

Väl där inne så ordna vi direkt till så vi fick en skrinda att ha alla saker i, var tyvärr för mycket att gå och böra på. Vi hade flera flaskor vatten, saft och festis med oss samt en termos kaffe. Vi hade även mat med oss att äta, barnen hade plättar och smörgåsar och jag och flickvännen tog med lite köttbullar och potatissallad. Kommunal delade även ut en baguette och en festis till var och en av deras besökare så det hämtade vi ut direkt. Vi hade även med regnkläder till barnen då det var regn varning från SMHI.

Sen blev det en del lekande för barnen innan dom ville gå och titta på alla djur, alla djur vi tittade på tänker jag inte ta och skriva här då det blir en alldeles för lång lista. Då vi fick fint väder i stället för regn så blev det en hel del glass för barnen och självklart så var man ju tvungen att ta en själv också.

Efter att ha tittat på alla djur som vi skulle och varit på lekplatserna som barnen ville  besöka. Exempelvis ”Wild camp” så avsluta vi dom sista minuterna på ”Bamses värld” innan det var dags att ta bussen hem igen. Jag undrar egentligen hur långt man går på en hel dag, Vi kom in ca 10:00 och gick 16:15 och det är inte allt för många minuter man har suttit still.

Enligt en person som jag prata med och som jobbar på Kolmårdens djurpark så var det ca 9500 besökare där just idag. Kommunal hade bokat hela djurparken för just detta 100-års jubileum.

Nu är man i alla fall hemma och är trött i benen och sitter med en härlig kopp kaffe bredvid sig. Barnen sitter framför TV:n och orkar väl snart inte vara vakna mycket längre till.

Tills sist vill jag bara tacka Fackförbundet Kommunal – Östergötland för en riktigt trevlig dag på Kolmården för våran familj.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s