Andrej & Maria skulle ta sina egna liv.

Andrej Ivanov och Maria Petrova var båda ledsna och trötta på sin livssituation och var för sig hade dom tänkt att sitt liv från en närbelägen bro. Den här historien utspelar sig i ryska staden Ufa.

Har livet verkligen inget värde egentligen, då två olika personer som inte ens känner varandra  lyckligtvis träffas på en bro vid Belajafloden när dom tänker avsluta sina liv.  Andrej Ivanov tänker hoppa ner i floden för att hans fäsmö har dött dagen innan i en bilolycka, Maria Petrova tänker hoppa ner i floden bara för att hon blivit utslängd av sina föräldrar när dom fått reda på att hon var gravid.

Är det något att gå och ta livet av sig för. Är det inte bättre att försöka ta tag i problemen direkt. Tänk hur många gånger man borde ha försökt ta livet av sig om man skulle göra det så fort det uppkom något problem.

Nu slutade ju det hela lyckligt då ingen av dom tog sit liv. Visst är det ju bra att dom både kom på andra tankar när dom träffade varandra där på ”dödens bro” . Världen är bra intressant ibland faktiskt, Två personer möts på ett mycket märkligt sätt och blir kära. Skulle vara intressant att fått höra hur dom förklarar för sina familjer hur dom träffades och fått se deras föräldrars reaktioner när sanningen kom fram.

Ja nu får man väl bara gratulera dom till det tänka bröllopet och det kommande barnet som Maria Petrova väntade med någon annan.

Läs hela kärlekshistorian på Aftonbladet – De tänkte ta sina liv

Annonser

One response to “Andrej & Maria skulle ta sina egna liv.

  1. Pingback: Tweets som nämner Andrej & Maria skulle ta sina egna liv. « Reflekterat – Återspegling av samhället -- Topsy.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s